Kommunen.dk
MENU
- Der skal være nok læger rundt om i Danmark - også der hvor der er langt mellem husene, siger Sisse Marie Welling, der er formand for KLs Sundheds- og Ældreudvalg. (Arkivfoto). -
- Der skal være nok læger rundt om i Danmark - også der hvor der er langt mellem husene, siger Sisse Marie Welling, der er formand for KL's Sundheds- og Ældreudvalg. (Arkivfoto). -
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

KL: Balancen i læger er helt skæv

KL: Balancen i læger er helt skæv

27. feb. 2024
RITZAU
RITZAU
For få læger vælger at slå sig ned som praktiserende læge. De seneste 14 år har antallet stået stort set stille. Kommission er på vej med forslag til reform.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Sundhedsvæsenet er i ubalance, og det betyder, at et stigende antal patienter skal ud på en længere rejse for at få lægehjælp. Mens der bliver stadig flere ældre og kronisk syge, så står antallet af praktiserende læger til at behandle dem stort set stille.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.