Kommunen.dk
MENU
Finansminister nicolai Wammen (S) kunne opjusterer det finanspolitiske råderum med fire mia. kr., da han fremlagde regeringens økonomiske redegørelse. Men selvom Danmarks økonomi er i topform, skal mange kommuner spare.
Finansminister nicolai Wammen (S) kunne opjusterer det finanspolitiske råderum med fire mia. kr., da han fremlagde regeringens økonomiske redegørelse. Men selvom Danmarks økonomi er i "topform", skal mange kommuner spare.
Foto: Ida Marie Odgaard, Ritzau Scanpix

Kommunalt ansatte råber op om presset velfærd

Kommunalt ansatte råber op om presset velfærd

8. sep. 2023
RITZAU
RITZAU
Grænsen for, hvor meget kommunerne kan spare, er for længst overskredet, lyder det fra repræsentanter for en stor gruppe ansatte. Det gør indtryk på S-ordfører.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I disse dage er kommunalpolitikere landet over samlet for at forhandle om næste års budgetter. Og i mange kommuner er økonomien så presset af stigende udgifter, at der er udsigt til besparelser.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.