Politik fra rødderne

Kommunal avis beskyldes for konservativ propaganda

Oppositionen i Vallensbæk beskylder Konservative for at føre partipolitisk propaganda gennem kommunebladet. Borgmesteren kalder det typisk opposi tionsretorik.

 kampplads

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Tidligere var den kommunale informationsavis i Vallensbæk lige så grøn som De Konservatives valgbrochure. Nu er layoutet ændret, men indholdet er stadig farvet og tjener som konservativ propaganda, mener oppositionen. Kritikken går på, at bladet tegner et unuanceret glansbillede af kommunen og kommunalbestyrelsens arbejde.

”Det er ren konservativ propaganda. Når jeg læser teksterne, så minder det mest af alt om en Morten Korch-film, hvor man bare lige mangler underlægningsmusikken fra ’De røde heste’,” siger 2. viceborgmester i Vallensbæk, Søren Wiborg (S). Det synspunkt bakkes op af Dansk Folkepartis kommunalbestyrelsesmedlem.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57