Kommunen.dk
MENU

Debat/ Klimastrategi - forebyggelse

Debat/ Klimastrategi - forebyggelse

25. mar. 2012
TINA STAUN SØRENSEN
BYRÅDSMEDLEM
Email
Socialdemokratisk byrådsmedlem i Aalborg Kommune, Medlem af Teknik- og Miljøudvalget og Udvalget for Sundhed og Bæredygtig Udvikling, Stud. Cand. Mag. på Aalborg Universitet, Bsc merc. (HA) ved Aalborg Universitet, Serviceøkonom ved Nordjyllands Erhvervsakademi. Skriver om lokalpolitik på www.tinastaun.dk.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Forebygning og reducering af udledning af partikler fra fossile brændstoffer er en stor del af Aalborg Kommunes klimastrategi. Det sker bl.a. ved at satse på flere vedvarende energikilder i energiforsyningen og på transportområdet, ved at reducere energiforbruget og ved at plante mere skov. Vores vision er at Aalborg Kommune skal være fri af fossile brændsler og være drivhusgasneutral senest i 2050. Læs mere på www.tinastaun.dk.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.