Kommunen.dk
MENU
Der er blevet færre universitetsfolk og gymnasieelver blandt partisoldaterne. Antallet af studerende, der er medlem af et parti, er faldet fra 18 til fem procent i perioden 2000-2012, viser tal fra Demokratiets Ildsjæle.
Der er blevet færre universitetsfolk og gymnasieelver blandt partisoldaterne. Antallet af studerende, der er medlem af et parti, er faldet fra 18 til fem procent i perioden 2000-2012, viser tal fra "Demokratiets Ildsjæle".
Foto: Asbjørn Sand / Polfoto.

Kæmp for ildsjælene: De giver mangfoldighed til demokratiet

Kæmp for ildsjælene: De giver mangfoldighed til demokratiet

Partimedlemmer udfører et vigtigt arbejde for partier og samfundet, men der er blevet færre af dem. Lektor sætter fokus på ‘demokratiets ildsjæle’ i ny bog

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De debatterer og fylder kaffekander under partimøder. De uddeler pjecer foran SuperBrugsen, og lige om lidt skal de ud og hænge valgplakater op i lygtepæle rundt i landet. Men der er blevet færre af dem med årene, og det kan føre til at, byrådskandidaterne i mindre grad afspejler resten af samfundet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.