Kommunen.dk
MENU

K uforstående for snævre ressourceforløb

K uforstående for snævre ressourceforløb

Beskæftigelsesministeren har erkendt, at reformen af førtidspensionen ikke giver en tidligere indsats for unge i risiko for at ryge på førtidspension. Det undrer De Konservative, som er del af aftalen

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De ressourceforløb, som indføres som erstatning for førtidspension til personer under 40 år, kommer alligevel ikke til at give en tidligere indsats. Sådan lyder det fra beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S), som nu erkender, at kravene til at komme i ressourceforløb kommer til at svare til de regler, der i dag er for at modtage førtidspension.
Udmeldingen skuffer De Konservative, som mener, at netop en tidligere indsats var et af nøglepunkterne i den aftale, som regeringen i sommer indgik med Venstre og De Konservative.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.