Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
“Det er bare så vigtigt for den omtale og profilering, der er af Viborg, at vi har et hold i Superligaen. Det er en helt anden verden end at være i 1. division. Søren Pape i YouTube-interview til Viborg FF i foråret 2014.
Foto: Mikkel Berg Pedersen / Polfoto
“Det er bare så vigtigt for den omtale og profilering, der er af Viborg, at vi har et hold i Superligaen. Det er en helt anden verden end at være i 1. division”. Søren Pape i YouTube-interview til Viborg FF i foråret 2014. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Polfoto

K-formandens fodboldforbandelse

K-formandens fodboldforbandelse

Fire dage gik der, fra Søren Pape Poulsen blev præsenteret som ny K-formand, til at medierne havde fundet en dårlig sag frem fra Viborg. En sag, som Konkurrence- og Forbruger­styrelsen nu er i gang med at undersøge, og som ifølge en kommunalforsker bør få konsekvenser for de finurlige fodboldfiduser.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det var en væsentlig mere fyldig og ukendt version af De Konservatives formand Søren Pape Poulsen, der i 2010 stod for det salg og køb af navnerettigheder til Viborg Stadion, som senere gav landspolitisk bagslag, da det viste sig at være ulovligt.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier