Politik fra rødderne

“Det er bare så vigtigt for den omtale og profilering, der er af Viborg, at vi har et hold i Superligaen. Det er en helt anden verden end at være i 1. division. Søren Pape i YouTube-interview til Viborg FF i foråret 2014.
Foto: Mikkel Berg Pedersen / Polfoto
“Det er bare så vigtigt for den omtale og profilering, der er af Viborg, at vi har et hold i Superligaen. Det er en helt anden verden end at være i 1. division”. Søren Pape i YouTube-interview til Viborg FF i foråret 2014. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Polfoto

K-formandens fodboldforbandelse

Fire dage gik der, fra Søren Pape Poulsen blev præsenteret som ny K-formand, til at medierne havde fundet en dårlig sag frem fra Viborg. En sag, som Konkurrence- og Forbruger­styrelsen nu er i gang med at undersøge, og som ifølge en kommunalforsker bør få konsekvenser for de finurlige fodboldfiduser.

 offside

Af Morten Munkholm | [email protected]

Det var en væsentlig mere fyldig og ukendt version af De Konservatives formand Søren Pape Poulsen, der i 2010 stod for det salg og køb af navnerettigheder til Viborg Stadion, som senere gav landspolitisk bagslag, da det viste sig at være ulovligt.

- Det er ingen hemmelighed for nogen, at Viborg FF har stået med nogle store udfordringer for at få tingene til at hænge sammen. Og der er ingen grund til at skjule, at det selvfølgelig også er i det lys, man nu overvejer fra kommunal side, om man skal gå ind og købe nogle flere ydelser hos virksomheden, fortalte den daværende borgmester på et byrådsmøde.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57