Kommunen.dk
MENU
“Det er bare så vigtigt for den omtale og profilering, der er af Viborg, at vi har et hold i Superligaen. Det er en helt anden verden end at være i 1. division. Søren Pape i YouTube-interview til Viborg FF i foråret 2014.
Foto: Mikkel Berg Pedersen / Polfoto
“Det er bare så vigtigt for den omtale og profilering, der er af Viborg, at vi har et hold i Superligaen. Det er en helt anden verden end at være i 1. division”. Søren Pape i YouTube-interview til Viborg FF i foråret 2014. Foto: Mikkel Berg Pedersen / Polfoto

K-formandens fodboldforbandelse

K-formandens fodboldforbandelse

Fire dage gik der, fra Søren Pape Poulsen blev præsenteret som ny K-formand, til at medierne havde fundet en dårlig sag frem fra Viborg. En sag, som Konkurrence- og Forbruger­styrelsen nu er i gang med at undersøge, og som ifølge en kommunalforsker bør få konsekvenser for de finurlige fodboldfiduser.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det var en væsentlig mere fyldig og ukendt version af De Konservatives formand Søren Pape Poulsen, der i 2010 stod for det salg og køb af navnerettigheder til Viborg Stadion, som senere gav landspolitisk bagslag, da det viste sig at være ulovligt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.