Politik fra rødderne
Martin Damm er en mand, der ved, hvad han vil - også når han dør. Så skal asken spredes udover Storebælt, som han har udsigt til hver dag fra sit vindue i huset ved Mullerup Strand.
Foto: Rode Joachim, Ritzau Scanpix

Jeg lader mig ikke styre af folk, der vil lave mos i den

‘Ukompliceret på grænsen til det forudsigelige,’ siger han om sig selv. Kom med bagom ‘no bullshit’ borgmesteren Martin Damm (V) fra Kalundborg, der trods en halv-rodet barndom med opbrud blev ‘set’ og hjulpet godt i vej.

 bagom borgmesteren

Af Hanne Korvig | [email protected]

Da Martin Damm blev borgmester i Kalundborg Kommune i 2010, fik han hurtigt tilnavnet ‘det talende excelark’. Et prædikat, som ‘excelarket’ tog og stadig tager med knusende ro.

- Det kommer fra politiske modstandere i kommunen, der var irriterede over, at jeg havde styr på økonomien. Sådan er det jo i politik; nogle vil det ene, og nogle vil noget andet …og  så kommer jeg og siger: Fint, men hvis vi gør det, så går vi jo konkurs, siger Martin Damm.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Netværk

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57