Kommunen.dk
MENU

Debat/ Integration er et spørgsmål om nuancer

Debat/ Integration er et spørgsmål om nuancer

25. mar. 2012
MANU SAREEN
MINISTER FOR LIGESTILLING OG KIRKE OG MI
Email
 Manu Sareen er Minister for ligestilling og kirke og Minister for nordisk samarbejde pr. 3. oktober 2011. Fra 2002 til 2011 var han medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Radikale Venstre, men fratrådte denne post, da han blev valgt ind til Folketinget ved valget i 2011. Fra 2008 til 2010 var han statsrevisor.Manu Sareen er født i Indien i 1967 og kom til Danmark i 1971. Han er vokset op i København, hvor han også bor i dag med sin familie. Han er uddannet socialpædagog og konfliktmægler. Han har stor erfaring med integrationsarbejde og underviser i socialt arbejde på blandt andet lærerseminarier, i kommuner, ministerier og ved politiet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De sidste ti år med en VK-regering bliver af mange politikere til venstre for midten betegnet som et sort årti. En af hovedårsagerne til dette er regeringens udlændingepolitik, hvor 24-års-regel, pointsystem og tilknytningskrav har domineret i mediebilledet. Fælles for regeringens markante udspil er, at de i særdeleshed har handlet om at begrænse.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.