Kommunen.dk
MENU
Der er gode billeder i at komme ud i velfærdsvirkeligheden. Her er det Helle Thorning­Schmidt, der op til valget i 2007 tog sig tid til at besøge Erna Jensen og de andre beboere på Lærkegaarden i Herlev.
Foto: Polfoto
Der er gode billeder i at komme ud i velfærdsvirkeligheden. Her er det Helle Thorning­Schmidt, der op til valget i 2007 tog sig tid til at besøge Erna Jensen og de andre beboere på Lærkegaarden i Herlev. Foto: Polfoto

Ingen adgang til virkelighedens verden

Ingen adgang til virkelighedens verden

Grænsen mellem politiske hensyn og kampagne virker hårfin, når det kommer til politikeres besøg på plejehjem, folkeskoler og andre kommunale institutioner. I hver tredje kommune er det op til borg-mestre, rådmænd eller udvalgs-formænd, hvem der må.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det var i maj måned sidste år, at byrådsmedlemmet Pia Karlsen (V) fra Skagen fik flere henvendelser om, at tingene bestemt ikke var, som de burde, på de lokale plejecentre i området.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.