Politik fra rødderne
Der er gode billeder i at komme ud i velfærdsvirkeligheden. Her er det Helle Thorning­Schmidt, der op til valget i 2007 tog sig tid til at besøge Erna Jensen og de andre beboere på Lærkegaarden i Herlev. Foto: Polfoto

Ingen adgang til virkelighedens verden

Grænsen mellem politiske hensyn og kampagne virker hårfin, når det kommer til politikeres besøg på plejehjem, folkeskoler og andre kommunale institutioner. I hver tredje kommune er det op til borg-mestre, rådmænd eller udvalgs-formænd, hvem der må.

 valgstunts

Af Morten Munkholm | [email protected]

Det var i maj måned sidste år, at byrådsmedlemmet Pia Karlsen (V) fra Skagen fik flere henvendelser om, at tingene bestemt ikke var, som de burde, på de lokale plejecentre i området.

Hun havde selv sammen med resten af byrådet i Frederikshavn Kommune fået vedtaget at ændre en stor del af kommunens ældrecentre til såkaldte leve-bo-miljøer, der i højere grad lægger op til, at de ældre kan leve deres eget liv. Men noget tydede altså på, at det ikke var så god en idé som først antaget.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57