Kommunen.dk
MENU
Der er bare ikke mange kommuner, der vil dele brandbiler med os, siger hun, når hun skal eksemplificere, hvorfor det kan være svært at drive en kommune midt i Østersøen. Men selvom Winni Grosbøll blev kaldt en politisk grønskolling, da hun i 2010 trådte til som borgmester, har hun vist vejen siden. Foto: Polfoto
”Der er bare ikke mange kommuner, der vil dele brandbiler med os,” siger hun, når hun skal eksemplificere, hvorfor det kan være svært at drive en kommune midt i Østersøen. Men selvom Winni Grosbøll blev kaldt en politisk grønskolling, da hun i 2010 trådte til som borgmester, har hun vist vejen siden. Foto: Polfoto

Hun har samlet bornholmerne

Hun har samlet bornholmerne

I Winni Grosbølls tid som borgmester er politiske konflikter blevet afløst af samarbejde. Gamle magtkampe er lagt på hylden, og i stedet fokuserer hun på at samle øens kræfter om sig og løse de mange udfordringer, der er, når man driver en kommune midt ude i Østersøen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mange tvivlede på, at hun kunne levere varen, da den blot 33-årige gymnasielærer og socialdemokrat Winni Grosbøll i 2010 tiltrådte som borgmester på Bornholm. Bortset fra en tid i kommunalbestyrelsen og erfaring fra Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, DSU, var det småt med politisk erfaring. Med politisk reporter på P4 Bornholm Peter Skaftes ord var hun politisk - en grønskolling.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.