Politik fra rødderne

Helheden skal mere med i renoveringen af bygninger

Renoveringer kan blive både bedre og billigere end de er i dag. Det konkluderer Tænketank om Bygningsrenovering i en ny rapport

 plan og byg

Af Redaktionen | [email protected]

Produktiviteten er lav, og der er for lidt nytænkning i renoveringer. Det fremgår det af den rapport, som Tænketank om Bygningsrenovering præsenterer i dag. Men frem for kun at beskrive problemer har Tænketanken haft til formål at finde løsninger.

- Det er en stor glæde, at vi i dag kan præsentere 34 konkrete forslag til, hvordan Danmark kan få bedre bygningsrenoveringer. Forslag der ikke blot kan føre til, at den danske byggebranche bliver mere innovativ og konkurrencedygtig, men også til at boligejere i højere grad får lyst til at energirenovere, siger økonomiprofessor Christian Schultz, formand for Tænketank om Bygningsrenovering.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57