Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Giv mig en moden chef

Debat/ Giv mig en moden chef

22. jan. 2017
KAREN LUMHOLT
KAREN LUMHOLT
”Det er en bedre investering for samfundet, at vi lader de smarte af de modne komme mere til fadet i stedet for, at de 37-årige render rundt med blodsmag i munden og er dårlige mellemledere og fraværende forældre”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Min hjerne er som en skov: Brune blade ligger nederst og gærer, mens alskens nyt spirer frem øverst. Det hele summer i en symfoni og smager lidt af umami - den dybe smag af proteiner. Jeg fløjter og er ved at sprække af overskud. Jeg er moden. Jeg følger med og er rustet til tænderne med udsyn, kontekst og last news. Jeg tør give slip og indrømme fejl. Jeg er rummelig og pragmatisk, men også skarp på prioriteringer, værdier og mål. Jeg har aldrig været bedre end nu, hvor jeg er over 50. Sådan var det ikke, da jeg var 35.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.