Kommunen.dk
MENU
Frisættelsen vil gradvist slå igennem i overenskomstsystemet, siger Ove K. Pedersen. “Trepartsaftalen skal tænkes ind i den her frisættelsestrategi, som under alle omstændigheder lægger flere og flere forhandlinger ned lokalt, ikke alene overenskomstforhandlinger, ikke alene lønforhandlinger, men også arbejdstid og arbejdsplanlægning.
Frisættelsen vil gradvist slå igennem i overenskomstsystemet, siger Ove K. Pedersen. “Trepartsaftalen skal tænkes ind i den her frisættelsestrategi, som under alle omstændigheder lægger flere og flere forhandlinger ned lokalt, ikke alene overenskomstforhandlinger, ikke alene lønforhandlinger, men også arbejdstid og arbejdsplanlægning.”
Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Frisættelse er trepartsaftalens upåagtede element

Frisættelse er trepartsaftalens upåagtede element

Først var det lønstruktur, men undervejs kom trepartsaftalen også til at handle om rekruttering. Frisættelse har også en rolle, der indtil videre er gået under radaren.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Trepartsaftalen handler ikke kun om løn, den handler også om rekruttering. Og om frisættelse, som igen handler om rekruttering. En væsentlig dimension, som man sædvanligvis ikke lægger vægt på, siger professor emeritus, dr.phil. Ove K. Pedersen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.