dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
For at forhindre enhver form for konflikt adskiller Flensborg By forskellige etniske grupper, når de fordeles rundt i byens lejlighedskomplekser - som dette. Familier og enlige rejsende placeres typisk heller ikke sammen.
Foto: Søren Engelbrecht
For at forhindre enhver form for konflikt adskiller Flensborg By forskellige etniske grupper, når de fordeles rundt i byens lejlighedskomplekser - som dette. Familier og enlige rejsende placeres typisk heller ikke sammen. Foto: Søren Engelbrecht

Frihed til en hverdag i Flensborg

Frihed til en hverdag i Flensborg

I Flensborg kan de også mærke det massive flygtningepres, og det har fået byrådet til at installere moduler med midlertidige lejligheder. Men asylsøgerne er godt tilfredse med forholdene og den frihed, de oplever. Kommunen var på besøg. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På toppen af Flensborg ligger et kollektiv. Et kollektiv af nybyggede barakker, hvor flygtninge, der endnu ikke har fået tilkendt fast ophold i Tyskland, bor side om side. Hvert modul består af fire lejligheder, som hver kan rumme otte personer, og på en vindblæst dag som denne må beboerne være glade for, at det ikke er telte, tyskerne har stillet til rådighed.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier