Politik fra rødderne

Fremtiden for den danske vandsektor

Ingen ved, hvad fremtiden bringer, men derfor kan man godt forberede sig bedst muligt. Det mener en fremtidsforsker, som har set på fremtiden for vandsektoren

 klima- og miljøkrisen

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Lige inden mobiltelefonen blev hvermandseje, investerede TDC massivt i telefonkiosker. Tre år senere var prisen på en mobiltelefon faldet så meget, at alle gik rundt med den i hånden – og de stationære telefonkiosker blev overflødige.

- Det er et eksempel på, at man planlægger uden at se på, i hvilken retning tendenserne peger. Og der er masser af eksempler på, at man har lavet ting, hvor man ikke har tænkt sig særlig grundigt om først. I forhold til de store infrastrukturinvesteringer bliver man simpelthen nødt til også at se på den overordnede udvikling, for det handler i høj grad også om at risikosikre sine investeringer, siger Martin Kruse. Han er fremtidsforsker ved Instituttet for Fremtidsforskning og har bl.a. set på, hvilke lokale og globale trends, der fremadrettet vil have indflydelse på vandsektoren.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57