Kommunen.dk
MENU
Teklit Kidane flygtede fra militærtjeneste og manglende demokrati i Eritrea i 2007 og blev anholdt flere gange efterfølgende - blandt andet i Sudan - inden han kom til Danmark i juli 2014.
Foto: Søren Engelbrecht
Teklit Kidane flygtede fra militærtjeneste og manglende demokrati i Eritrea i 2007 og blev anholdt flere gange efterfølgende - blandt andet i Sudan - inden han kom til Danmark i juli 2014. Foto: Søren Engelbrecht

Fra Eritrea til IKEA

Fra Eritrea til IKEA

For virksomhederne er det rigtige match essentielt, hvis de skal indgå særlige praktikforløb for flygtninge med kommu-nerne. KL er enig, men mener ikke, det til hver en tid er muligt at tage den slags hensyn.  

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Teklit Kidane går hjemmevant rundt mellem IKEA's køkkener og klædeskabe. Her har han sin gang hver dag. For foden af rulletrappen står han sammen med en dansk medarbejder klar som den første til at hjælpe butikkens kunder, men Teklit Kidane vender ikke hovedet spørgende mod sin kollega, når kunderne vil vide, om man kan gå direkte til en bestemt afdeling. Det klarer han selv. På dansk.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.