Kommunen.dk
MENU
Nogle græd, et par blev vrede, mange blev stille. Alle var berørte at de grimme scener, skriver Mona Striib om den oktobermorgen, hvor hun så TV2-dokumentaren Opråb fra plejehjemmet sammen med personalet på Plejecenter Nørremarken i Køge. Men det var personalet, der blev lagt for had. Ikke de ansvarlige beslutningstagere, der kunne have gjort noget ved problemerne.
"Nogle græd, et par blev vrede, mange blev stille. Alle var berørte at de grimme scener," skriver Mona Striib om den oktobermorgen, hvor hun så TV2-dokumentaren "Opråb fra plejehjemmet" sammen med personalet på Plejecenter Nørremarken i Køge. Men det var personalet, der blev lagt for had. Ikke de ansvarlige beslutningstagere, der kunne have gjort noget ved problemerne.
Foto: Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Debat/ Forråelse er de desillusioneredes overlevelsesstrategi 

Debat/ Forråelse er de desillusioneredes overlevelsesstrategi 

7. jan. 2023
Mona Striib
MONA STRIIB
FORBUNDSFORMAND I FOA, FORMAND FOR
FORHANDLINGSFÆLLESSKABET
Email
At fyre omsorgsmedarbejdere, der svigter deres ansvar, er nemt. Men kun den politiske og faglige ledelse kan gøre noget ved problemet, skriver FOA's formand.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En grå torsdag i oktober måned sad jeg på Plejecenter Nørremarken i Køge Kommune sammen med medarbejderne, repræsentanter fra den nye ledelse og kommunen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.