Politik fra rødderne

Folkemødet er tilbage med forøget selvtillid

Siden premieren sidste år er Folkemødet vokset eksplosivt med repræsentanter fra alle sider af det politiske landskab, et boom i ungdomsarrangementer og en teltlejr, der skal sætte fut i festivalstemningen.

 fornyelser

Af Sofie Flensburg | [email protected]

Vind et måltid mad i dyrevelfærdsquizzen, drik en øl med en folketingspolitiker eller hold en af Kennedys taler. Eller gå til en helt traditionel partiledertale eller paneldebat. Mulighederne er mange til Folkemødet anno 2012, der i år består af 717 arrangementer og forventes at trække i alt 20.000 deltagere til Bornholm.

De nye tiltag vil generelt bringe Folkemødet tættere på visionen om at skabe det politiske livs svar på Roskilde Festival, fortæller projektleder for Folkemødet Louise Groth-Michelsen fra Bornholms Regionskommune.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57