Politik fra rødderne

Folkemøde i flade sko

Winni Grosbøll (S) åbner Folkemødet i høje hæle, men ellers vil Bornholms borgmester være at finde i flade sko på den politiske sommerfestival, som i år lover rigelige mængder mad, god internetdækning og stabile transportmuligheder.

 ugens uundgåelige

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Du har taget de flade sko på i dag – regner du med at skulle meget rundt?

Jeg har et sted mellem 10-12 arrangementer i løbet af Folkemødet i år – og så bevæger jeg mig jo rundt på pladsen hele tiden. På mit første år her var der ingen huller i mit program, så jeg havde ikke tid til noget som helst andet. Derfor er det min Folkemødeerfaring, at man ikke skal lægge for mange arrangementer ind i sin kalender: Der skal også være tid til at komme rundt, lytte, finde inspiration og nogle sjove debatter. Så ja, jeg har de flade sko på – undtagen når jeg skal holde min åbningstale.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57