Kommunen.dk
MENU

Debat/ Finanslov bliver giftig for rød blok

Debat/ Finanslov bliver giftig for rød blok

21. aug. 2014
Lars Trier Mogensen
LARS TRIER MOGENSEN
RADIOVÆRT OG KOMMENTATOR
Email
Lars Trier Mogensen er vært på debatprogrammet ’Det Røde Felt’ på Radio24syv. Han kommenterer også politik på dagbladet Information.
”Balladen forstærkes af en vedholdende kritik fra S-borgmestrene på Vestegnen, som kun minder vælgerne om den voksende afstand mellem levebrødsbureaukraterne inde på Borgen og hverdagens problemknusere ude i kommunerne.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På papiret er forhandlingerne om næste års finanslov de nemmeste i mands minde. SR-regeringen er på den ene side klart bagud i meningsmålingerne før næste valg, som skal afholdes indenfor et år, og har brug for en offensiv satsning med mærkbare gaver og klare gevinster til kernevælgerne. På den anden side står de to støttepartier, SF og Enhedslisten, i en uforløst situation, hvor de hver især har meget at vinde ved at indgå et forkromet forlig og dermed vise vælgerne, at der findes et operationsdueligt alternativ til blå blok. Men intet falder let ud for centrum-venstre i disse år. I hvert fald ikke i Danmark.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.