ESCO-virksomhed køber Danfoss Solutions

Energioptimeringsvirksomheden Scanenergi A/S i Ikast overtager Danfoss Solutions A/S, der er specialiseret i udførelse af energibesparelser i store virksomheder og industrianlæg

ENERGI

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Markedet for energioptimering er i stor vækst. Især i de seneste år har virksomhederne set fordelene ved at skære ned på energiforbruget og optimere deres processer. Både for at spare CO2, og fordi de økonomiske gevinster er store og kan høstes hurtigt.

- Derfor ser vi det som det helt rigtige tidspunkt at overtage Danfoss Solutions, som er en af de mest erfarne og kompetente virksomheder indenfor industriel energioptimering, siger Michael Mikkelsen, administrerende direktør i Scanenergi A/S.

Scanenergi er en ESCO-virksomhed, (Energy Service Company), der gennemfører energioptimering og energirådgivning til virksomheder, det offentlige og private.

 

Stort forretningsområde

På virksomhedssiden har Scanenergi gennem de seneste tre år gennemført flere hundrede energioptimeringsprojekter i både mellemstore og store virksomheder i Danmark med realiserede besparelser der spænder over hundrede tusinde til flere millioner kroner. Hertil kan nu lægges Danfoss Solutions kundeportefølje, der udover Danmark dækker virksomheder i bl.a. Skandinavien, Tyskland, Polen, Portugal, USA og Mexico.

- Ved at sammenlægge erfaringer og kompetencer fra Danfoss Solutions vil vi kunne tilbyde endnu bedre løsninger til de eksisterende kunder i Danmark og i udlandet. Vi vil også gå målrettet efter at etablere nye kundeforhold i det øvrige Skandinavien og Tyskland, hvor energioptimering nu for alvor er ved at blive et stort forretningsområde, siger Michael Mikkelsen, Scanenergi A/S.

Teknik & miljø

kv21-banner
Tilmeld dig nyhedsbrevet