Kommunen.dk
MENU

Debat/ Er par nr. syv i opløsning

Debat/ Er par nr. syv i opløsning

17. maj 2013
RASMUS JØNSSON
RASMUS JØNSSON

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De var ellers kommet godt fra land med deres nye samarbejde, Anna Mee Allerslev (R) og Ninna Thomsen (SF). Blandt andet blev der taget godt imod deres fælles udspil omkring Nørrebro, og flere har også bemærket, at Ninna Thomsen er trådt mere i karakter som partileder i forbindelse med udspillet, og at alliancen gav Anna Mee noget mere politisk tyngde. 

Men allerede nu ser det ud, som om Rådhusets nye par nr. syv er kommet i vanskeligheder. Rygterne går på, at Ninna Thomsen er under pres internt i SF for helt at afbryde eller minimere samarbejdet med De Radikale. En del af SF-gruppen – samt borgmesterkollegaen Ayfer Baykal – er ikke specielt pjattet med samarbejdet. Den interne kritik går på to ting. Man har svært ved at se, hvad SF får ud af R-alliancen, og man mener også, at man giver R plads på nogle væsentlige SF-dagsordner.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.