Politik fra rødderne

En Jensen takker af

Efter 22 år siger Næstveds borgmester Henning Jensen farvel til politik og goddag til et otium som historie-interesseret bedstefar. 

 farvel

Af Morten Uhrenholdt | [email protected]

Borgmesterens kontor er et gammelt, hyggeligt lokale med tunge, mørke møbler. Et stort skrivebord, en sofagruppe med sofabord - uden kakler - og et mødebord med stole omkring. 

”Det har været borgmesterkontor siden 1940. Rådhuset blev bygget af én af mine forgængere, Regnar Calum, der blev borgmester som bare 29-årig. Han var en vældig dynamisk ung mand, der satte gang i mangt og meget, men var så dynamisk og fremstormende, at det endte galt. Til sidst havde han samlet så mange indædte modstandere, at han i 1949 måtte trække sig og til sidst forlod byen,” fortæller Næstveds borgmester, Henning Jensen, ivrigt.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57