Politik fra rødderne

En canadisk Kennedy på crack

Torontos borgmester Rob Ford er blevet fanget i løgn, narkomisbrug og mistænkes for at være indblandet i et mord. Alligevel bliver han på sin post. Måske er vi på vej ind i en politisk periode blottet for skam, mener journalist bag Ford-biografi.

 uhørt

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Rob Fords rødmossede ansigt har prydet alverdens forsider. Torontos borgmester sætter næsten daglig nye standarder for, hvor store skandaler en politiker kan overleve med embedet i behold. Til trods for et crack-misbrug, alkoholproblemer og tvivlsomme kontakter til folk fra den kriminelle underverden sidder Rob Ford stadig på taburetten.

Journalist Robyn Doolittle, der arbejder for avisen To-ronto Star, har begået biografien ‘Crazy Town’ om Rob Ford. Især Fords forældre og søskende er centrale i forståelsen af Toronto-borgmesterens politiske skæbne, fortæller journalisten, der længe var en af de eneste, som havde set den omdiskuterede videooptagelse, hvor Rob Ford ryger crack-kokain i selskab med tre narkogangstere.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57