Kommunen.dk
MENU

Debat/ Dus med den d’Hondtske

Debat/ Dus med den d’Hondtske

17. nov. 2013
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I aften går det løs. Nu er det sidste spin spundet og det sidste slag i valgkampen slået. Nationen går i dag til valgurnerne og vælger vores politikere til regionsråd og kommunalbestyrelser for de næste fire år. Og så begynder et nyt drama på rådhusene landet over: Konstitueringsforhandlingerne. Det er den gamle historie om den kloge, der narrer den mindre kloge. Det handler om magt og penge. Konstitueringsforhandlingerne blev engang af en politiker beskrevet som et usentimentalt nulsumspil, 'hvor det uden større hensyntagen til andre gælder om at rage så mange poster til sig som overhovedet muligt.' Det er en aften, hvor midlertidige alliancer støbes og livslange fjendskaber skabes.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.