Politik fra rødderne

Ulf Høyen (th.) fra Nordic Corporate Finance repræsenterer de udenlandske investorer, der har investereret i Høje Taastrups nye kæmpevandland med navnet Nordic Water Universe.Foto: Høje Taastrup Kommune
Ulf Høyen (th.) fra Nordic Corporate Finance repræsenterer de udenlandske investorer, der har investereret i Høje Taastrups nye kæmpevandland med navnet Nordic Water Universe.Foto: Høje Taastrup Kommune

”Det nytter ikke noget at tænke småt”

Verdens femte største vandland skal styrke turismen og skabe tusindvis af job i Høje-Taastrup. Kommunen har spurgt investorernes danske repræ­sentant, Ulf Høyen, hvordan sådan en aftale kommer i hus.

 q & a

Af Astrid Skov Andersen | [email protected]

Udenlandske investorer har købt en bar mark i Høje-Taastrup for 84 millioner kroner. Hvorfor valgte investorerne at kigge mod Høje-Taastrup til verdens femtestørste aquapark?

Der er en stor grund, som er udlagt til rekreativt område. Det vil sige, at der skulle bygges noget andet end boliger. De første tanker opstod allerede for fem år siden. Først var der forslag om en arena, men det løb ud i sandet. Så begyndte man at overveje, hvad man ellers kunne placere på grunden. Høje-Taastrup er et godt sted, fordi infrastrukturen er perfekt. Det ligger lige ved motorvejen. Det kan ikke blive bedre. Det passer godt til børnefamilien som målgruppe, fordi de ofte vil komme i bil.

Hvordan har processen været?

Det har været en lang proces. Sådan noget falder ikke på plads fra den ene dag til den anden. Det har krævet hårdt arbejde. Jeg kan ikke gå i detaljer med processen af hensyn til fremtidige processer. Det gør vi aldrig.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati

Kultur

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57