Kommunen.dk
MENU

Debat/ Det ligner et valg i 2014

Debat/ Det ligner et valg i 2014

8. dec. 2013
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ingen så det komme, da regeringen – meget overraskende for alle – for et par uger siden indgik et finanslovsforlig med Venstre og De Konservative fremfor med regeringens parlamentariske grundlag, Enhedslisten, som det ellers var ventet. Siden har en bitter spinkrig raset i medierne mellem Liste Ø og særlig de røde regeringspartier S og SF. Begge sider har blandt andet indrykket dagbladsannoncer, hvor man forsøger at vinde slaget om mediernes fortolkning af forhandlingssammenbruddet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.