Kommunen.dk
MENU
Christian Friis Bach har ingen drejebog med sig til FN. Til gengæld er de fire ledelsesprincipper  ansvarlighed, deltagelse, åbenhed og ligebehandling med i bagagen.
Foto: Polfoto
Christian Friis Bach har ingen drejebog med sig til FN. Til gengæld er de fire ledelsesprincipper ansvarlighed, deltagelse, åbenhed og ligebehandling med i bagagen. Foto: Polfoto

Den idealistiske pragmatiker

Den idealistiske pragmatiker

Med titler som udviklingsminister, landmand, journalist og adjungeret professor har Christian Friis Bach (R) et cv, som kan tage pusten fra de fleste. Det er en handlingens mand, der nu har sat sig i stolen som undergeneralsekretær i FN.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Christian Friis Bach er en herre, der ikke sidder stille længe ad gangen, medmindre det er på sit traktorsæde. Og de kommende år bliver han kun mere flyvsk. Ugens fem hverdage tilbringer han nu i Genève i Schweiz i sit nye job som undergeneralsekretær og leder af FN’s Økonomiske Kommission for Europa (UNECE). 48-årige Christian Friis Bach lægger da heller ikke skjul på, at han er et engageret menneske med kun få huller i kalenderen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.