dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Christian Friis Bach har ingen drejebog med sig til FN. Til gengæld er de fire ledelsesprincipper  ansvarlighed, deltagelse, åbenhed og ligebehandling med i bagagen.
Foto: Polfoto
Christian Friis Bach har ingen drejebog med sig til FN. Til gengæld er de fire ledelsesprincipper ansvarlighed, deltagelse, åbenhed og ligebehandling med i bagagen. Foto: Polfoto

Den idealistiske pragmatiker

Den idealistiske pragmatiker

Med titler som udviklingsminister, landmand, journalist og adjungeret professor har Christian Friis Bach (R) et cv, som kan tage pusten fra de fleste. Det er en handlingens mand, der nu har sat sig i stolen som undergeneralsekretær i FN.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Christian Friis Bach er en herre, der ikke sidder stille længe ad gangen, medmindre det er på sit traktorsæde. Og de kommende år bliver han kun mere flyvsk. Ugens fem hverdage tilbringer han nu i Genève i Schweiz i sit nye job som undergeneralsekretær og leder af FN’s Økonomiske Kommission for Europa (UNECE). 48-årige Christian Friis Bach lægger da heller ikke skjul på, at han er et engageret menneske med kun få huller i kalenderen.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier