Kommunen.dk
MENU
Karen Møller var en af Danmarks første kvindelige borgmestre. Hun beskriver i sin biografi “Karens Kampe - som jeg husker dem, hvordan hun som kvinde har måttet kæmpe for at “bryde gennem glasloftet og få de topposter, hun drømte om.
Karen Møller var en af Danmarks første kvindelige borgmestre. Hun beskriver i sin biografi “Karens Kampe - som jeg husker dem”, hvordan hun som kvinde har måttet kæmpe for at “bryde gennem glasloftet” og få de topposter, hun drømte om.

Da Karen blev borgmester, var det slut med gratis øl og mandehørm

Da Karen blev borgmester, var det slut med gratis øl og mandehørm

Karen Møller var en af Danmarks første kvindelige borgmestre. Hele sit liv har hun kæmpet for ligestilling og for at blive taget alvorligt som kvinde i politik. Hun er netop fyldt 90 år - og hun kæmper stadig.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En af Karen Møllers første gerninger som borgmester var at lukke ølkassen for kommunalbestyrelsesmedlemmerne, skære kraftigt ned på mødediæterne og kræve, at man forberedte sig til møderne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.