Kommunen.dk
MENU
Den 66-årige Jeremy Corbyn, der er favorit til at vinde posten som Labour-leder, er parat til helt at forkaste David Camerons konservative politik om kraftige offentlige besparelser.  Lige siden han kom i parlamentet i 1983, har han været i opposition til det mere midtsøgende New Labour, som blandt andet Tony Blair stod for. Han har været aktiv i Stop the War-koalitionen og har bebudet, at han som leder vil stå for tættere samarbejde med fagforeningerne. Hans modstandere advarer om, at det kan blive enden på Labour som et valgbart parti i Storbritannien.
Kunst af Cat Phillips og Peter Kennard / Foto: Kristian Buus
Den 66-årige Jeremy Corbyn, der er favorit til at vinde posten som Labour-leder, er parat til helt at forkaste David Camerons konservative politik om kraftige offentlige besparelser. Lige siden han kom i parlamentet i 1983, har han været i opposition til det mere midtsøgende New Labour, som blandt andet Tony Blair stod for. Han har været aktiv i Stop the War-koalitionen og har bebudet, at han som leder vil stå for tættere samarbejde med fagforeningerne. Hans modstandere advarer om, at det kan blive enden på Labour som et valgbart parti i Storbritannien. Kunst af Cat Phillips og Peter Kennard / Foto: Kristian Buus

Corbyn har startet en blodig borgerkrig i Labour

Corbyn har startet en blodig borgerkrig i Labour

Kampen om, hvor venstrefløjen er på vej hen i Europa, har nu bredt sig til Storbritanniens Labour, hvor valget af en ny leder kan blive optakten til en blodig borgerkrig i arbejderpartiet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Socialdemokraterne i Danmark og socialister i Spanien, Frankrig, Tyskland og Grækenland kæmper internt med at finde et nyt fodfæste for venstrefløjen i et klima præget af global konkurrence og efterdønningerne af finanskrisen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.