dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Den 66-årige Jeremy Corbyn, der er favorit til at vinde posten som Labour-leder, er parat til helt at forkaste David Camerons konservative politik om kraftige offentlige besparelser.  Lige siden han kom i parlamentet i 1983, har han været i opposition til det mere midtsøgende New Labour, som blandt andet Tony Blair stod for. Han har været aktiv i Stop the War-koalitionen og har bebudet, at han som leder vil stå for tættere samarbejde med fagforeningerne. Hans modstandere advarer om, at det kan blive enden på Labour som et valgbart parti i Storbritannien.
Kunst af Cat Phillips og Peter Kennard / Foto: Kristian Buus
Den 66-årige Jeremy Corbyn, der er favorit til at vinde posten som Labour-leder, er parat til helt at forkaste David Camerons konservative politik om kraftige offentlige besparelser. Lige siden han kom i parlamentet i 1983, har han været i opposition til det mere midtsøgende New Labour, som blandt andet Tony Blair stod for. Han har været aktiv i Stop the War-koalitionen og har bebudet, at han som leder vil stå for tættere samarbejde med fagforeningerne. Hans modstandere advarer om, at det kan blive enden på Labour som et valgbart parti i Storbritannien. Kunst af Cat Phillips og Peter Kennard / Foto: Kristian Buus

Corbyn har startet en blodig borgerkrig i Labour

Corbyn har startet en blodig borgerkrig i Labour

Kampen om, hvor venstrefløjen er på vej hen i Europa, har nu bredt sig til Storbritanniens Labour, hvor valget af en ny leder kan blive optakten til en blodig borgerkrig i arbejderpartiet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Socialdemokraterne i Danmark og socialister i Spanien, Frankrig, Tyskland og Grækenland kæmper internt med at finde et nyt fodfæste for venstrefløjen i et klima præget af global konkurrence og efterdønningerne af finanskrisen.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier