Politik fra rødderne

Foto: Polfoto
Foto: Polfoto

Budgetter skåret med skalpel

Budgetrammerne er fyldt helt ud i de nye budgetaftaler, men kommunerne frygter, at de ikke kan gentage den kirurgiske præcision næste år.

 forhandling

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

99,915 procent. Så stor en del af den samlede budgetramme bruger landets kommuner i de nye budgetaftaler, som der var deadline for at indrapportere onsdag den 15. oktober. Det viser den foreløbige opgørelse fra KL. Kommunerne har næste år lov til at bruge 234,7 milliarder kroner på service. Og kommunerne har budgetteret med at bruge cirka 234,5 milliarder kroner, så de holder sig altså nøjagtigt indenfor rammerne.

- Kommunerne er i fællesskab nået frem til et budgetresultat, vi kan være stolte af. Økonomiaftalen er overholdt med kirurgisk præcision, siger KL's formand Martin Damm.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57