Kommunen.dk
MENU
Langelands borgmester Tonni Hansen (SF) har en enkel leveregel for tidsforbrug på sociale medier: Jeg lader være med at åbne dem, hvis jeg ikke har tid til det.
Langelands borgmester Tonni Hansen (SF) har en enkel leveregel for tidsforbrug på sociale medier: "Jeg lader være med at åbne dem, hvis jeg ikke har tid til det".
Foto: Michael Bager, Jysk Fynske Medier, Ritzau Scanpix

Borgmester-leveregler for sociale medier: Brug kun den tid du har, og læs ikke med på alt

Borgmester-leveregler for sociale medier: Brug kun den tid du har, og læs ikke med på alt

28 borgmestre har på spørgsmål fra Kommunen.dk leveret en stribe bud på selvregulerende begrænsninger for at holde stress fra døren.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvordan håndterer man som kommunalt politisk overhoved den evigt voksende mængde henvendelser og kommentarer på sociale medier uden at drukne i tidrøveri og stress? Det har Kommunen.dk spurgt landets borgmestre om, og der er almindelig enighed om, at sociale medier er blevet et vilkår, der ikke kan fravælges. Men man kan leve med det.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.