Politik fra rødderne
Trine Torp vil også gerne være med til at ændre debatformen på Christiansborg, så der kan blive plads til ‘tvivl, nuancer og kompleksitet’. Foto: Thomas Lekfeldt / Scanpix

Borgerne skal med i kommunernes udvikling

De nye løsninger på velfærdsområdet skal skabes ved at inddrage borgerne og give dem mere ansvar, mener SF’s kommunalordfører Trine Torp.

 ny kommunalordfører: trine torp

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

Tilliden til de offentligt ansatte skal genetableres, og borgerne skal have større indflydelse på deres hverdag. Det mener tidligere byrådsmedlem i Halsnæs Kommune Trine Torp, der er SF’s nye kommunalordfører.

- Vi skal arbejde for, at der bliver en så høj grad af inddragelse og frihed, som vi overhovedet er i stand til, samtidig med, at vi sikrer, at mulighederne ikke bliver for forskellige rundtom i landet. Vi skal have et Danmark, der hænger sammen, siger hun.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Demokrati


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57