Kommunen.dk
MENU
De gule veste i Frankrig står for Ritt Bjerregaard som et skrækeksempel på, hvad der sker, når borgere ikke føler sig set, hørt og forstået af politikerne. At man i  Danmark møder sine lokalpolitikere i supermarkedet og institutionen, bliver derfor afgørende, når der skal kæmpes om pladserne i det danske velfærdssystem, påpeger hun.
"De gule veste" i Frankrig står for Ritt Bjerregaard som et skrækeksempel på, hvad der sker, når borgere ikke føler sig set, hørt og forstået af politikerne. At man i Danmark møder sine lokalpolitikere i supermarkedet og institutionen, bliver derfor afgørende, når der skal kæmpes om pladserne i det danske velfærdssystem, påpeger hun.
Foto: Charly Triballeau, AFP, Ritzau Scanpix

Nærhed og lyttende lokalpolitikere forebygger vold i gaderne

Nærhed og lyttende lokalpolitikere forebygger vold i gaderne

29. maj 2022
Ritt Bjerregard
RITT BJERREGARD
TIDLIGERE UNDERVISNINGSMINISTER, SOCIALMINISTER, FØDEVAREMINISTER, MILJØKOMMISSÆR I EU, FORMAND FOR STATSREVISORERNE, FORMAND FOR DEN SOCIALDEMOKRATISKE FOLKETINGSGRUPPE OG KØBENHAVNSK OVERBORGMESTER 2006-2010.
SOCIALDEMOKRATIET
Email
Krig og demografi sætter velfærden under historisk pres, advarer Ritt Bjerregaard. Hun mener ikke desto mindre, at netop det danske system kan klare presset.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Krigen i Ukraine ændrer den verden, vi kendte. Ikke mange forestillede sig, at der kunne blive krig i Europa, og nu har den varet i måneder med frygtelige konsekvenser for den ukrainske befolkning. Og der er ingen tegn på, at den er ved at være slut.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.