Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ At springe ud som liberal feminist

Debat/ At springe ud som liberal feminist

21. sep. 2014
 Rasmus Brygger
RASMUS BRYGGER
Email
”Politikerne har måske gjort det svært for os at diskutere værdipolitik i Danmark. Så snart en politiker nævner sin holdning til noget, så følges det straks op med et lovforslag, der skal løse problemet med det vuns.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

"For helvede…” Så præcist kan reaktionerne fra mine borgerlige venner opsummeres, da jeg forleden sprang ud som feminist. Hvis ikke jeg var solidt plantet i min kontorstol, havde jeg et øjeblik troet, jeg var en teenager i det landlige Missouri i 60’erne, der for første gang skulle fortælle sine forældre, at han var sprunget ud af skabet: Først mistroen, så det skuffede blik og faderen, der langsomt, men sikkert, rækker ud efter familieriflen og stift beder dig forsvinde og aldrig komme tilbage.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.