Politik fra rødderne

Allan Vendelboe tiltrådt i Greve

Sidste uge kom Allan Vendelboe tilbage i den kommunale gerning. Efter fem år væk som henholdsvis partner hos Lundgaard Konsulenterne og salgs- og marketingsdirektør hos SKI er han blevet kommunaldirektør i Greve. Det er dog langtfra første gang, han har det embede. Tidligere har han været kommunaldirektør i både Stenløse, Ballerup og Høje Taastrup. Kommunen fangede ham få dage inden hans første arbejdsdag.

 ugens uundgåelige

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

Hvad er din største udfordring som ny kommunaldirektør?

Jeg ved ikke, hvad den største udfordring for Greve Kommune er endnu. For jeg har været fuldt koncentreret i SKI, og jeg har ikke haft mulighed for at sætte mig ind i Greves udfordringer. Min egen største udfordring er at støve min kommunale ajourføring af. De sidste fem år har der været både indholdsmæssige, lovgivningsmæssige og dokumentationsmæssige ændringer, som jeg skal sætte mig ind i.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57