Politik fra rødderne

Klimaforkæmperen og mangemillionæren Al Gore satte fokus på vækstbegrebets manglende hensyn til negative og svært målbare konsekvenser, da han forleden gæstede Skjern - i eget privatfly. 
Klimaforkæmperen og mangemillionæren Al Gore satte fokus på vækstbegrebets manglende hensyn til negative og svært målbare konsekvenser, da han forleden gæstede Skjern - i eget privatfly. 

Al Gore efterspurgte bæredygtig kapitalisme

Vi skal væk fra tankerne om kortsigtede profitter og bruttonationalprodukter, der ikke afspejler de reelle omkostninger for natur, dyr og mennesker. Fremtiden står på spil, lød det fra USA’s tidligere vicepræsident Al Gore, der i sidste uge gæstede Ringkøbing-Skjern.

 fremtiden

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Vores måde at måle vækst på er absurd. Sådan lød en af hovedpointerne fra rigmanden, eks-vicepræsidenten og klimaforkæmperen Al Gore, som forleden var fløjet til Danmark i eget privatfly for at tale om klodens fremtid.

Selvom han med egne ord ‘kun’ har været forretningsmand i 14 år, må det siges at være gået ham godt. Demokraten, som fra 1993 til 2001 var præsident Bill Clintons højre hånd, har, siden han forlod Det Hvide Hus, skabt sig et uovertruffent brand som klimaforkæmper. I dag er han blandt verdens mest eftertragtede foredragsholdere og blev af finansmediet Bloomberg sidste år skønnet at have tjent over 200 millioner dollars.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Klima

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57