Politik fra rødderne

5.000 ladestandere til elbiler skal bryde ond cirkel

Med ny strategi håber Europa-Kommissionen på for alvor at få knækket koden til en renere transport i Europa. Et af målene er 5.000 elektriske ladestandere i Danmark inden 2020

 grøn transport

Af Redaktionen | [email protected]

Indtil nu har fokus mest været på selve brændstofferne og køretøjerne uden hensyn til brændstofdistributionen. Og indsatsen for at skabe incitamenter for udbredelsen af elbilismen har hidtil været ukoordineret og utilstrækkelig. Det vil Kommissionen nu prøve at rette op på med sin nye strategi for rene brændstoffer, der skal sikre, at der overalt i Europa bliver anlagt tankstationer for alternative brændstoffer med fælles standarder for udformning og anvendelse.

Der er ifølge kommissionen tre ting, der er med til at bremse anvendelsen af rene brændstoffer: køretøjernes høje priser, forbrugernes lave tiltro samt mangel på optankningsmuligheder: 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57