Kommunen.dk
MENU

Debat/ 23 uger tilbage. pas på - 'Der går politik i den'

Debat/ 23 uger tilbage. pas på - 'Der går politik i den'

9. jun. 2013
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Borgerne kan i mange kommuner stille spørgsmål til byrådet forud for møderne. I Roskilde i sin tid var spørgetiden begrænset til højst en halv time – og fem minutter for den enkelte spørger. Skævinge havde tidligere en åben model, hvor man uden at have meldt sin ankomst kunne møde op og bare spørge – endda med mulighed for uddybende spørgsmål. Det blev ikke linjen i Hillerød, hvor spørgelystne dengang måtte formulere deres spørgsmål inden klokken 12 dagen før, og hvor man måtte finde sig i ét svar og så slut.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.