Politik fra rødderne

Zenia Stampe: ”Vi har ladet os kue af Dansk Folkeparti”

Selvom Dansk Folkeparti ikke har haft de afgørende mandater i det politiske arbejde, har partiet fået lov at påvirke regeringens kurs, mener den radikale politiker, der kalder til kamp mod partiet.

 ulighed

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

‘Jeg tør kæmpe mod Dansk Folkeparti’. Under denne parole har De Radikales folketingsmedlem Zenia Stampe kaldt til kamp for at tilbageerobre Den Lille Havfrue, Dannebrog og fodboldlandsholdet fra 1992. For på trods af, at Dansk Folkeparti har mistet deres afgørende parlamentariske position, har partiet alligevel domineret hele tankegangen i udlændingepolitikken, mener hun.

- Vi må bare konstatere, at selvom DF ikke har været tungen på vægtskålen, så har de haft indflydelse på os allesammen, siger hun. På en nylanceret Facebook-side, som knap 8.000 mennesker på kort tid har tilkendegivet at synes godt om, sætter hun kampen ind mod partiet, som De Radikale har stået for at sætte udenfor indflydelse. For den mission er mislykkedes, mener hun.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Bøger


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57