Kommunen.dk
MENU
Kortet bygger på data fra Det Centrale HusdyrbrugsRegister (CHR), ruteberegninger fra alle adresser til alle minkfarme, Open Street Map og kystlinie fra Geodatastyrelsen. 
27 milliarder ruteberegninger viser de grønne områder hvor der længst til minkfarme, mens røde prikker og områder er tæt på minkfarme.
Kortet bygger på data fra Det Centrale HusdyrbrugsRegister (CHR), ruteberegninger fra alle adresser til alle minkfarme, Open Street Map og kystlinie fra Geodatastyrelsen. 27 milliarder ruteberegninger viser de grønne områder hvor der længst til minkfarme, mens røde prikker og områder er tæt på minkfarme.
Foto: Virksomheden Mapicture har beregnet de data, som ligger bag kortet og fremstillet kortet for Kommunen.dk

Minken bor lige om hjørnet for os alle

Minken bor lige om hjørnet for os alle

Ekspert: - I ingen andre lande lever mennesker og husdyr som mink og svin så tæt på hinanden som i Danmark.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Minkfarme er ikke kun en jysk specialitet funderet i Nord- og Vestdanmark - de fleste danskere bor tættere på en minkfarm, end de er klar over.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.