Kommunen.dk
MENU
Det er afgørende, at vi som samfund forstår løbende at udvikle og tilpasse indsatsen overfor vores veteraner og deres familier, skriver Trine Bramsen.
"Det er afgørende, at vi som samfund forstår løbende at udvikle og tilpasse indsatsen overfor vores veteraner og deres familier," skriver Trine Bramsen.
Foto: John Randeris, Ritzau Scanpix

Debat/ Veteraner fortjener fleksible indsatser

Debat/ Veteraner fortjener fleksible indsatser

18. sep. 2021
Trine Bramsen
TRINE BRAMSEN
FORSVARSMINISTER
SOCIALDEMOKRATIET
Email
Kommunerne skal fortsat udvikle den lokale veteranindsats, skriver forsvarsminister Trine Bramsen (S). I mandags blev årets veterankommune kåret.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Først for knap ti år siden fik Danmark en målrettet veteranindsats. Det vidner om den manglende forståelse, vi som samfund har haft for det at være udsendt. Særligt dele af vores Balkan-indsats levner meget tilbage at ønske. Vi sendte soldater ud med begrænsede muligheder for at agere i den situation, de stod i. Og manglede forståelse for, hvad de udsendte havde brug for, da de kom hjem. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.