Kommunen.dk
MENU
Stevns’ borgmester Mogens Haugaard Nielsen har efter en længerevarende intern strid i Venstres vælgerforening meldt sig ud af partiet og fortsætter på borgmesterposten som løsgænger.
Foto: Morten Langkilde / Polfoto
Stevns’ borgmester Mogens Haugaard Nielsen har efter en længerevarende intern strid i Venstres vælgerforening meldt sig ud af partiet og fortsætter på borgmesterposten som løsgænger. Foto: Morten Langkilde / Polfoto

Venstre-ballade på Stevns har gjort partiets borgmester til løsgænger

Venstre-ballade på Stevns har gjort partiets borgmester til løsgænger

Først røg flertallet, så partifællernes tillid, og nu står Stevns-borgmester Mogens Haugaard Nielsen tilbage uden parti og Venstre uden borgmesterposten.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Efter flere års fortløbende politisk sammenbrud blev der sidste weekend tilføjet endnu en nuance for Stevns-borgmester Mogens Haugaard Nielsen, da han meldte sig ud af Venstre for at blive løsgænger. En meget usædvanlig situation for en borgmester, men i den praktiske politiske virkelighed på Stevns kun netop en nuanceforskel i forhold til den stadig højere grad af isolation, Mogens Haugaard Nielsen har måttet se sig selv i.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.