Stevns’ borgmester Mogens Haugaard Nielsen har efter en længerevarende intern strid i Venstres vælgerforening meldt sig ud af partiet og fortsætter på borgmesterposten som løsgænger.
Foto: Morten Langkilde / Polfoto
Stevns’ borgmester Mogens Haugaard Nielsen har efter en længerevarende intern strid i Venstres vælgerforening meldt sig ud af partiet og fortsætter på borgmesterposten som løsgænger. Foto: Morten Langkilde / Polfoto

Venstre-ballade på Stevns har gjort partiets borgmester til løsgænger

Først røg flertallet, så partifællernes tillid, og nu står Stevns-borgmester Mogens Haugaard Nielsen tilbage uden parti og Venstre uden borgmesterposten.

 netværk

Af Michael Kjærgård | [email protected]

Efter flere års fortløbende politisk sammenbrud blev der sidste weekend tilføjet endnu en nuance for Stevns-borgmester Mogens Haugaard Nielsen, da han meldte sig ud af Venstre for at blive løsgænger. En meget usædvanlig situation for en borgmester, men i den praktiske politiske virkelighed på Stevns kun netop en nuanceforskel i forhold til den stadig højere grad af isolation, Mogens Haugaard Nielsen har måttet se sig selv i.

Den udløsende faktor var vælgerforeningens generalforsamling ugen forinden, hvor et overbevisende flertal stemte for et nyt opstillingsmøde med henblik på at finde en ny spidskandidat. Den slags er det ikke hverdagskost for en siddende borgmester at skulle finde sig i, og da slet ikke to gange, for tilbage i august måtte Mogens Haugaard Nielsen igennem et lignende forløb, som endte med, at han slog modkandidaten med blot syv stemmer.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Netværk

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57