Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed

Debat/ Venneløs Thorning-regering

Debat/ Venneløs Thorning-regering

6. jan. 2013
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Socialdemokraternes politiske ordfører Magnus Heunicke virker på alle måder som en presset mand, som er sat på en umulig mission. Hver dag skal han forsøge at sælge regeringens resultater på den politiske børs, og det går på alle måder trægt med salget. Som et Jehovas Vidne på en kold og regnfuld dag står han som oftest ensom tilbage i det håbløse forsøg på at overbevise de få forbipasserende vælgere om Rigets sande tilstand og den nødvendige politik, der må føres. Regeringen er stort set uden venner og folk, der forsvarer den.

Bevares. Det kommer næppe som den store overraskelse, at den borgerlige opposition benytter enhver tænkelig lejlighed til at rakke regeringens politik ned. Det er jo en oppositions pligt at opponere, som det engang blev formuleret af den amerikanske senator Robert A. Taft (R).  Ligeledes kan det heller ikke undre, at støttepartiet Enhedslisten konsekvent markerer sin uenighed med regeringen, når de får mulighed for det.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier