Politik fra rødderne

Vedvarende energi skal fremtidssikre Lemvig

I det nordvestlige Jylland er der ingen tvivl om, hvordan man kommer fra udkant til forkant. Mere vedvarende energi, lyder svaret. 

 udkanten

Af Redaktionen | [email protected]

Der skal satses yderligere på teknologier for vedvarende energi, hvis man skal af med det image, som i medierne er blevet betegnet Udkantsdanmark. For der er store erhvervsmuligheder, som kan tegne et nyt og mere positivt billede. Det mener både lokale erhvervsfolk og kommunalpolitikere fra Lemvig Kommune. 

I en tid med officielle målsætninger om færre fossile brændsler og mere vedvarende energi mener Lemvig Kommune at vise vejen. I det nordvestjyske inviterede man derfor for nyligt en række energi- og miljøjournalister til at se kommunens biogasanlæg, vindmøller og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57