Kommunen.dk
MENU
Over 55 pct. af vælgerne tilkendegav, at klima var det vigtigste emne i ugen op til folketingsvalget i 2019 ifølge ny bog, der udkommer torsdag. Den kalder desuden valget for klimavalget. Det er også titlen på bogen.
Over 55 pct. af vælgerne tilkendegav, at klima var det vigtigste emne i ugen op til folketingsvalget i 2019 ifølge ny bog, der udkommer torsdag. Den kalder desuden valget for "klimavalget". Det er også titlen på bogen.
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Vælgerne havde klima øverst ved valg i 2019

Vælgerne havde klima øverst ved valg i 2019

Klimadagsordenen overskyggede alt og flyttede vælgere over midten under valget i 2019, dokumenterer ny bog. Løkkes regeringsudspil tiltrak ikke vælgere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I foråret frem til folketingsvalget i juni 2019 steg emnet klima til et hidtil uset højt niveau hos vælgerne. Det dokumenterer en ny bog ved navn "Klimavalget", som udkommer torsdag. Bogen ser på vælgervandringerne ved valget, hvor klima flyttede stemmer over den politiske midte.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.