Kommunen.dk
MENU

Ufødt parti får dødsstødet

Ufødt parti får dødsstødet

Forslag om et nyt parti på venstrefløjen bliver pandet ned, før partiet er født. Venstrefløjen mangler ikke et nyt parti, men en ny fortælling, vurderer kommentatorer.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Venstrefløjen har i årevis stået i stampe og på flere fronter været i identitetskrise. Og efter de seneste ugers tumultuariske forløb, hvor SF gik op i limningen, stod af regeringstoget og efterlod mange frustrerede SF-vælgere tilbage på perronen, er behovet for et nyt venstrefløjsparti opstået. De siger de røde vælgere i hvert fald.
Ifølge en ny måling fra Ugebrevet A4 ønsker hver femte røde vælger et nyt parti på venstrefløjen. Og ser man udelukkende på vælgere fra Enhedslisten og SF, så svarer hele 39 procent, at de gerne ser et nyt rødt og markant parti.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.