Kommunen.dk
MENU

Debat/ Udlændingetemaet er blå bloks trumf

Debat/ Udlændingetemaet er blå bloks trumf

26. okt. 2014
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”En del af Venstres strategi er simpelthen bare at være 'anti-Thorning'.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Venstre var i forsommeren et parti i dyb krise med et Europa-Parlamentsvalg, der kørte i grøften, katastrofale meningsmålinger og en partileder, der med nød og næppe reddede sig i land med det yderste af neglene. Få måneder efter var stemningen vendt til, at der tegner sig et sikkert blåt flertal - takket være pæne opinionstal til Dansk Folkeparti, ligesom Venstre samtidig har rejst sig til et niveau lige under forrige valgresultat.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.