Kommunen.dk
MENU
Rådmand for by og kultur Jane Jegind er en af de byrådsveteraner, der er på listen igen til november. Hun har siddet i Odense Byråd for Venstre siden KV97 og er nu  spidskandidat for fjerde gang.Foto: Per Folkver / Ritzau Foto
Rådmand for by og kultur Jane Jegind er en af de byrådsveteraner, der er på listen igen til november. Hun har siddet i Odense Byråd for Venstre siden KV97 og er nu spidskandidat for fjerde gang.Foto: Per Folkver / Ritzau Foto

Ud af 21 rådmænd og fagborgmestre i de fire største byer stiller 17 op igen

Ud af 21 rådmænd og fagborgmestre i de fire største byer stiller 17 op igen

I Aarhus og Aalborg er samtlige rådmænd klar igen til valg og konstituering, i Odense tre ud af fire, men i København blot tre ud af de seks fagborgmestre.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der er altid stort fokus på selve borgmesterposten - i København overborgmesterposten - men i de fire store kommuner er der et indflydelsesrigt politikerlag lige under, og det ser vi på her.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.